Hurtig levering
Indpakning 5 kr
Gratis fragt ved køb over 495 kr kun GLS
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 42 40 64 23

Send os en e-mail
Der er 11 varer.

Södahl sengetøj, håndklæder og meget mere til hjemmet

Salg af alt fra sengetøj til håndklæder fra Södahl

Er du på udkig efter en ny dug til bordet, nye håndklæder til badeværelset eller måske nyt sengetøj til soveværelset? Her på denne side kan du finde hele vores store sortiment af boligartikler fra Södahl. Vi forhandler blandt andet Södahl sengesæt, håndklæder og duge, men sortimentet dækker også over tandbørsteholdere, pedalspande, sæbedispensere og meget mere.

Moderne design i holdbare materialer

Södahl designer og fremstiller moderne boligartikler i holdbare materialer, der har til formål at inspirere forbrugerne til at skabe forandring og fornyelse i hjemmet. Kvaliteten er altid i top, uanset om du køber Södahl sengetøj, håndklæder eller noget helt tredje, og du er garanteret et moderne design og et produkt, der kan holde i de næste mange år. Produkterne har mange praktiske detaljer, hvilket giver en høj brugsværdi og funktionalitet. De er nemlig designet til at kunne holde til at blive brugt hver eneste dag.

Køb et nyt Södahl sengesæt eller nye håndklæder

Du kan altid finde gode tilbud iblandt vores store sortiment af produkterne fra Södahl. Køb derfor dine nye håndklæder, din nye dug eller dit nye sengetøj lige her hos Isenkrammeren.