Hurtig levering
Indpakning 5 kr
Gratis fragt ved køb over 495 kr kun GLS
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 42 40 64 23

Send os en e-mail
Der er 24 varer.

Scanpan produkter online

Er du på udkig efter en Scanpan pande, en Scanpan gryde eller måske en Scanpan bradepande? Så er du kommet til det rette sted. Her på denne side kan du se vores store udvalg af forskellige produkter fra Scanpan. 

Dansk køkkenudstyr fra Scanpan i højeste kvalitet

Scanpan er en af verdens førende producenter inden for non-stick-produkter, og de har gennem mere end seks årtier fremstillet dansk køkkenudstyr i højeste kvalitet og med en meget høj holdbarhed. Her får du dermed produkter, som kan holde i rigtig mange år.

Vi forhandler mange af Scanpans produkter til en attraktiv pris. Du kan for eksempel både købe gryder, knive eller et skærebræt fra Scanpan online hos os, og vi har løbende gode tilbud, som du kan finde her på siden.

Gratis fragt og hurtig levering

Vi tilbyder hurtig levering på 1-3 hverdage, når du handler i vores webshop, og derudover tilbyder vi også gratis fragt i hele Danmark, når du køber for mere end kr. 450,-. Har du nogle spørgsmål, eller har du brug for hjælp til din bestilling, så er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på vores e-mail info@isenkrammeren.dk

Varer sidevis

Varer sidevis