Hurtig levering
Indpakning 5 kr
Gratis fragt ved køb over 495 kr kun GLS
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 42 40 64 23

Send os en e-mail

» Alle tilbud

Der er 36 varer.

Rosendahl produkter til salg online

Er du på jagt efter de populære produkter fra Rosendahl, så er du kommet til det rette sted. Vi forhandler blandt andet et stort udvalg af Rosendahl glas, Rosendahl tallerkener, Rosendahl fade og mange andre produkter. 

Dansk design siden 1984

Rosendahl blev etableret i 1984 og har siden da skabt et stort udvalg af dansk design til bordet og hjemmet, som kan tåle at blive brugt. Der er tale om nogle meget holdbare produkter, som passer ind i ethvert hjem. Det er dermed en oplagt gaveide til en, du holder af, og vi tilbyder gratis indpakning på hele din ordre. Køb for eksempel et par flotte vinglas, en smuk karaffel eller julepynt, der aldrig går af mode.

Vi forhandler blandt andet de populære Kay Bojesen figurer, Karen Blixen julepynt og det velkendte Grand Cru-stel.

Køb dine produkter fra Rosendahl hos os

Hvis du køber dine produkter fra Rosendahl online hos os, så får du dem leveret hurtigt allerede inden for 1-3 hverdage, og vi tilbyder desuden gratis levering i hele Danmark, når du køber for mere end kr. 450,- i vores webshop. Har du brug for hjælp til din bestilling, eller har du nogle spørgsmål angående vores sortiment, hører vi gerne fra dig på vores e-mail info@isenkrammeren.dk

Underkategorier

  • Global Knive
    Global kniven, japansk traditionsrigt håndværk og konstant udvikling. Hver enkelt kniv bliver udført i hånden af de kyndige knivmagere fra Yoshikin. Med enkle, rene linjer, balance og ærlige materialer overfører de deres viden til kniven med respekt for mennesket og de opgaver, som kniven vil møde i sin fremtid.
  • Rosendahl jul

Varer sidevis

Varer sidevis