Hurtig levering
Indpakning 5 kr
Gratis fragt ved køb over 495 kr kun GLS
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 42 40 64 23

Send os en e-mail

» Alle tilbud

Der er 12 varer.

Kay Bojesen figurer online

De fleste danskere kender de klassiske figurer fra Kay Bojesen, og mange har dem også som en del af deres boligindretning i deres hjem. Figurerne fra Kay Bojesen er også særligt ideelle at give som gave til en, man holder af, og der findes figurer, der passer til stort set alle lejligheder.

Du kan for eksempel købe en Kay Bojesen Elefant, Kay Bojesen Turtelduer, Kay Bojesen Fugl, Kay Bojesen Skiløber, Kay Bojesen Trommeslager, Kay Bojesen Flodhest, Kay Bojesen Biler, Kay Bojesen Sangfugl eller hvad med Kay Bojesen Aben?

Hos Isenkrammeren.dk forhandler vi et stort udvalg af de populære figurer fra Kay Bojesen, som du enten kan købe til dig selv eller til en gave. Er det til en gave, tilbyder vi gratis indpakning.

Køb Kay Bojesen figurer hos os allerede i dag

Køber du en Kay Bojesen figur online hos os i dag, vil du få den leveret allerede inden for 1-3 hverdage, og køber du for mere end kr. 450,-, får du tilmed gratis levering på din ordre i hele Danmark.

Har du brug for at komme i kontakt med os, hvis du for eksempel har nogle spørgsmål omkring vores sortiment, eller hvis du har brug for hjælp til at handle i vores webshop, så kan du kan skrive til vores e-mail info@isenkrammeren.dk.