Hurtig levering
Indpakning 5 kr
Gratis fragt ved køb over 495 kr kun GLS
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 42 40 64 23

Send os en e-mail
Der er 45 varer.

Kähler vaser, lysestager og andet isenkram

Her på denne side kan du se vores store udvalg af forskellige produkter fra Kähler. Vi forhandler blandt andet Kähler vaser, lysestager, skåle, julepynt, tallerkener, krus, køkkenrulleholdere, salt- og peberkværne og mange andre spændende varer. Køb for eksempel de flotte Omaggio vaser med striber i sølv, blå, sort, perlemor eller blomme, eller hvad med de populære Hammershøi vaser, som findes i mange forskellige farver? I vores udvalg kan du finde noget for enhver smag, uanset om du er på udkig efter et Kähler produkt til dig selv eller til en gave. 

Danske Kähler vaser og andre keramikprodukter

Kähler er en dansk virksomhed, der siden 1839 har fremstillet forskellige former for keramiske produkter, og som hvert år formår at forny deres produktsortiment, så produkterne forbliver moderne og efterspurgte blandt den danske befolkning.  

Køb online og få hurtig levering samt gratis fragt

Vi tilbyder hurtig levering på 1-3 hverdage til hele Danmark, og køber du for mere end kr. 450,-, får du tilmed gratis fragt på din ordre. Vi tilbyder også gratis indpakning af Kähler vaser og andre produkter.

Har du nogle spørgsmål angående vores sortiment eller leveringen, eller har du brug for hjælp til at handle i vores webshop, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på e-mail info@isenkrammeren.dk.

Varer sidevis

Varer sidevis