Hurtig levering
Indpakning 5 kr
Gratis fragt ved køb over 495 kr kun GLS
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 42 40 64 23

Send os en e-mail
Der er 8 varer.

Eva Solo termokande til salg online

Er du på udkig efter en Eva Solo termokande til en god pris, så er du kommet til det rette sted. Hos Isenkrammeren.dk forhandler vi et stort udvalg af både termokander, tebryggere, elkedler, drikkeflasker, køleskabskarafler og vinkølere fra Eva Solo.

Eva Solo har igennem de sidste mange år haft fokus på at designe termokander og mange andre produkter, som passer til det moderne liv, vi lever i dag. Derfor kan du blandt andet vælge mellem en Eva Solo termokande eller en Eva Solo tekande i mange forskellige farver, så du kan vælge den farve, der passer til lige præcis dit hjem og din indretning. Vælg for eksempel mellem farverne blå, grå, hvid, rød og sort, og du kan også købe flere af deres produkter i stål.

Køb din nye Eva Solo termokande hos os

Vi forhandler et stort udvalg, og derudover har vi også løbende gode tilbud her på siden. Det kan derfor være en god ide løbende at holde øje med vores tilbud, så du kan købe din nye termokande til den bedste pris.

Vi tilbyder desuden gratis levering i hele Danmark, hvis du køber for mere end kr. 300,-, og derudover bliver dine varer leveret inden for 1-3 hverdage. Du er velkommen til at kontakte os på e-mail info@isenkrammeren.dk, hvis du har nogle spørgsmål.