Hurtig levering
Indpakning 5 kr
Gratis fragt ved køb over 495 kr kun GLS
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 42 40 64 23

Send os en e-mail
Der er 29 varer.

Eva Trio tallerken der tåler det hele

Smukt design og holdbarhed med garanti

Du kan få mange forskellige udgaver af en Eva Trio tallerken, så der findes med garanti et design, som passer ind i dit hjem - f.eks. Legio Nova. Der findes også masser af tilbehør, så dit porcelæn kan passe sammen og være i smuk forening på bordet.

Eva Trio tallerkener og alt det, der følger med, tåler både ovn, mikroovn og fryser. Det gør både madlavningen og den efterfølgende opbevaring nem.

Du er meget velkommen til at kigge ind hos os i Borup Isenkram. Vi hjælper dig med at finde det design, der passer bedst til dit hjem og din smag.

En Eva Trio tallerken bringer æstetik og funktionalitet

Med en smuk og funktionel Eva Trio tallerken, kan du bage en tærte i ovnen, lade den køle af, fryse den ned og servere den for gæsterne på én og samme tallerken.

Et af principperne hos Eva Trio er netop, at designet skal være æstetisk, men at servicet også skal være praktisk. En Eva Trio tallerken kan tjene mange forskellige opgaver i din madlavning, anretning og servering.
Hvis du gerne vil se på, hvilket design der passer til dig og dit hjem, så kig endelig forbi vores butik, eller tag et kig her på siden.

Varer sidevis

Varer sidevis