Hurtig levering
Indpakning 5 kr
Gratis fragt ved køb over 495 kr kun GLS
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 42 40 64 23

Send os en e-mail
Der er 5 varer.

Eva Solo vandkaraffel forhandles online

Er du på udkig efter en flot karaffel, som du kan sætte på bordet, når du får gæster, eller som du måske bare selv kan drikke af i løbet af dagen? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på denne side kan du nemlig finde vores store og velassorterede udvalg inden for vandkarafler til køleskabet fra Eva Solo.

En Eva Solo vandkaraffel kan købes i mange forskellige farver, og den kan rumme en liter. Derfor er den perfekt at bruge til både hverdag og fest, og takket være størrelsen passer den ind i langt de fleste køleskabslåger. Foruden at være en smuk del af borddækningen, så er en Eva Solo vandkaraffel også 100 % drypfri, hvilket sikrer, at indholdet ikke drypper på dugen, når du hælder af karaflen. Den er god at hælde af, og så har den et smart vippelåg, som åbner helt automatisk, når du begynder at hælde.

Køb en Eva Solo vandkaraffel hos os

Vi tilbyder gratis levering, når du køber for mere end ke. 300,- i vores webshop, og derudover leverer vi hurtigt inden for 1-3 hverdage til hele Danmark. I vores sortiment finder du løbende gode tilbud, så du kan købe din nye karaffel til den bedste pris.

Har du nogle spørgsmål, kan vi kontaktes på e-mail info@isenkrammeren.dk.