Hurtig levering
Indpakning 5 kr
Gratis fragt ved køb over 495 kr kun GLS
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 42 40 64 23

Send os en e-mail
Der er 127 varer.

Eva Solo og Eva Trio sælges online til danske husholdninger

Hos Isenkrammeren.dk forhandler vi både Eva Solo og Eva Trio i vores webshop. Det er nok et af de mest kendte mærker inden for køkkenudstyr i Danmark, især for den mere modne generation. Vi sender naturligvis til hele landet. Leder du efter den perfekte gave til ham, hende, mor, far, kæresten, veninden, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, fødselsdag, jubilæum eller firmagave så er det nemt at finde en Eva Trio eller Eva Solo som står på ønskesedlen. Vi hjælper også gerne med firmajulegaver, bare send en mail på info@isenkrammeren.dk med dine ønsker, så sender vi dig et tilbud. 

Vores køkkenudstyr fra Eva Solo og Eva Trio

Gryder, stegepander og bradepander
Her er vores udvalg af gryder, pander, gryder af rustfrit stål, stegepander af rustfrit stål og bradepander fra Eva Trio.

Karaffel
Dekanteringskarafler, køleskabskarafler, kaffebryggere og tebryggere.

Redskaber
Her kan du finde et stort udvalg af redskaber fra Eva Trio som for eksempel opøser, piskeris, trådsigte, pizzaskærer, grillspatel, grillbestik, hulske, salatbestik, redskabssæt, proptrækker, folieskærer, oplukker, osteskærer, knivblok, grydeske, magnetisk bordskåner, stopur, pastaske, grillgaffel og sigte.

Stel og glas
Smukke glas og flot stel fra Eva Trio Legio Nova og Eva Solo som blandt andet drikkeglas, cafeglas og facet.

Termokander og tekander
Termokande, tekande, elkande, kaffebrygger, coffeemaker, tebrygger, køleskabskaraffel og pumpetermokande samt Globe termokande og Globe tekande.

Vi har også brugskunst til haven og stuen

Til haven
Eva Solo har også smukke ting til haven som for eksempel fuglefoderbræt, mejsekugleholder, glas lanterne, sunlight solcelle, vinduesfoderkugle, mini-foderkugle, fuglefoderrør, fuglefodringsbur og foderkugle.

Urtepotter
Pift hjemmet op med smukke ting som en selvvandende blomsterkrukke, selvvandende krydderurtepotte, orkide potte, urtepotteskjuler eller urtepotte fra Eva Solo.

Skriv til os på info@isenkrammeren.dk, hvis du har spørgsmål i forbindelse med Eva Solo og Eva Trio.

Underkategorier

 • Gryder, stegepander og bradepander
  Populær, praktisk og pæn pande fra Eva Trio Panden der både er smuk og funktionel En Eva Trio pande er nem at bruge og rengøre, og så pæn, at den kan sættes på bordet, når du har gæster. På den måde får du en anvendelig pande, uanset om du skal stege et spejlæg til dig selv eller servere frittata for vennerne. Pandernes design gør, at du ikke behøver finde et fad eller en skål til at servere maden i. Kunne du tænke dig at se vores udvalg, er du meget velkommen online eller i den virkelige verden hos Borup Isenkram. Historien bag din pande fra Eva Trio Firmaet bag Eva Trio hedder Eva Solo A/S og blev grundlagt for mere end 100 år siden. Eva Solo er opkaldt efter grundlæggerens barnebarn Eva. Tillægget Trio kom til i 1977, da firmaet begyndte at blande tre forskellige materialer – aluminium, kobber og støbejern - for at opnå de helt rigtige egenskaber. Serien indeholdt allerede fra starten både gryder og pander. I dag er aluminium erstattet af rustfrit stål, der er mere robust. Der er desuden kommet flere materialer til, som keramisk belægning, der er den bedste slip-let-behandling, der findes i dag. Sortimentet byder også på mere end Eva Trio-pander og gryder. For eksempel findes der en hel serie med både grill og -tilbehør. Mangler du en smuk og anvendelig pande, eller andre skønne ting til din madlavning, er du velkommen til at kigge forbi, ringe eller skrive. Vi rådgiver dig gerne om, hvilken Eva Trio-pande der passer bedst til dine behov.
 • Karaffel
  Eva Solo vandkaraffel forhandles online Er du på udkig efter en flot karaffel, som du kan sætte på bordet, når du får gæster, eller som du måske bare selv kan drikke af i løbet af dagen? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på denne side kan du nemlig finde vores store og velassorterede udvalg inden for vandkarafler til køleskabet fra Eva Solo. En Eva Solo vandkaraffel kan købes i mange forskellige farver, og den kan rumme en liter. Derfor er den perfekt at bruge til både hverdag og fest, og takket være størrelsen passer den ind i langt de fleste køleskabslåger. Foruden at være en smuk del af borddækningen, så er en Eva Solo vandkaraffel også 100 % drypfri, hvilket sikrer, at indholdet ikke drypper på dugen, når du hælder af karaflen. Den er god at hælde af, og så har den et smart vippelåg, som åbner helt automatisk, når du begynder at hælde. Køb en Eva Solo vandkaraffel hos os Vi tilbyder gratis levering, når du køber for mere end ke. 300,- i vores webshop, og derudover leverer vi hurtigt inden for 1-3 hverdage til hele Danmark. I vores sortiment finder du løbende gode tilbud, så du kan købe din nye karaffel til den bedste pris. Har du nogle spørgsmål, kan vi kontaktes på e-mail info@isenkrammeren.dk.
 • Redskaber
  Eva Trio opøser, Eva Trio piskeris, Eva Trio trådsigte, Eva Trio, Eva Solo pizzaskærer, Eva Solo grillspatel, Eva Solo grillbestik, Eva Trio hulske, Eva Solo salatbestik, Eva Solo redskabssæt, Eva Solo Proptrækker, Eva Solo folieskærer, Eva solo oplukker. Eva Solo osteskærer, Eva Solo knivblok, Eva Solo grydeske, Eva Solo magnetisk bordskåner, Eva Solo stoppeur, Eva Solo pastaske, Eva Solo grillgaffel, Eva Trio sigte
 • Stel og Glas
  Eva Trio tallerken der tåler det hele Smukt design og holdbarhed med garanti Du kan få mange forskellige udgaver af en Eva Trio tallerken, så der findes med garanti et design, som passer ind i dit hjem - f.eks. Legio Nova. Der findes også masser af tilbehør, så dit porcelæn kan passe sammen og være i smuk forening på bordet. Eva Trio tallerkener og alt det, der følger med, tåler både ovn, mikroovn og fryser. Det gør både madlavningen og den efterfølgende opbevaring nem. Du er meget velkommen til at kigge ind hos os i Borup Isenkram. Vi hjælper dig med at finde det design, der passer bedst til dit hjem og din smag. En Eva Trio tallerken bringer æstetik og funktionalitet Med en smuk og funktionel Eva Trio tallerken, kan du bage en tærte i ovnen, lade den køle af, fryse den ned og servere den for gæsterne på én og samme tallerken. Et af principperne hos Eva Trio er netop, at designet skal være æstetisk, men at servicet også skal være praktisk. En Eva Trio tallerken kan tjene mange forskellige opgaver i din madlavning, anretning og servering. Hvis du gerne vil se på, hvilket design der passer til dig og dit hjem, så kig endelig forbi vores butik, eller tag et kig her på siden.
 • Termokander og Tekander
  Eva Solo termokande til salg online Er du på udkig efter en Eva Solo termokande til en god pris, så er du kommet til det rette sted. Hos Isenkrammeren.dk forhandler vi et stort udvalg af både termokander, tebryggere, elkedler, drikkeflasker, køleskabskarafler og vinkølere fra Eva Solo. Eva Solo har igennem de sidste mange år haft fokus på at designe termokander og mange andre produkter, som passer til det moderne liv, vi lever i dag. Derfor kan du blandt andet vælge mellem en Eva Solo termokande eller en Eva Solo tekande i mange forskellige farver, så du kan vælge den farve, der passer til lige præcis dit hjem og din indretning. Vælg for eksempel mellem farverne blå, grå, hvid, rød og sort, og du kan også købe flere af deres produkter i stål. Køb din nye Eva Solo termokande hos os Vi forhandler et stort udvalg, og derudover har vi også løbende gode tilbud her på siden. Det kan derfor være en god ide løbende at holde øje med vores tilbud, så du kan købe din nye termokande til den bedste pris. Vi tilbyder desuden gratis levering i hele Danmark, hvis du køber for mere end kr. 300,-, og derudover bliver dine varer leveret inden for 1-3 hverdage. Du er velkommen til at kontakte os på e-mail info@isenkrammeren.dk, hvis du har nogle spørgsmål.
 • Til haven
  Eva Solo Fuglefoderbræt, Eva Solo Mejsekugleholder, Eva Solo Glas lanterne, Eva Solo Sunlight solcelle, Eva Solo Solcelle, Eva Solo Vinduesfoderkugle, Eva Solo Mini foderkugle, Eva Solo Fuglefoderrør, Eva Solo Fuglefodringsbur, Eva Solo Foderkugle,
 • Urtepotter
  Eva Solo Selvvandende blomsterkrukke, Eva Solo Selvvandende krydderurtepotte, Eva Solo Orkide potte, Eva Solo urtepotteskjuler, Eva Solo Urtepotte
 • Legio Nova TILBUD

Varer sidevis

Varer sidevis