Hurtig levering
Indpakning 5 kr
Gratis fragt ved køb over 495 kr kun GLS
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 42 40 64 23

Send os en e-mail

Blue Line

Der er ingen varer

Som du jo nok ved, er der på undersiden af hvert stykke porcelæn fra Royal Copenhagen gemt et historisk mærke bestående af porcelænsfabrikkens navn, kongekronen, blåmalerens signatur og de tre ikoniske blå bølger. På Blueline serien er dette historiske mærke flyttet fra undersiden og frem på forsiden af porcelænet, således at det nu fremstår som det helt centrale element på stellet.

Blueline er håndmalet, hvilket betyder at håndmalerne skal være meget forsigtige, når du maler på porcelænet. Det handler om at finde roligheden og rytmen. Når penslen forsigtigt rammer porcelænet, begynder den blå maling at tage form. Blåmalerens hånd skal være helt rolig, for at stregen bliver ensformig, og penslen skal løftes fra porcelænet præcis i det sekund, hvor linjens afslutning møder sin begyndelse.

Det velkendte riflede design, der går igen på flere af Royal Copenhagens serier, er også et fremtrædende element hos Blueline. Det skaber et meget enkelt aftryk, der afsluttes af den blå kant. Den rolige, riflede baggrund brydes af det velkendte logo.