Hurtig levering
Indpakning 5 kr
Gratis fragt ved køb over 495 kr kun GLS
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 42 40 64 23

Send os en e-mail
Der er 370 varer.

Royal Copenhagen krus, tallerkener og øvrigt stel

Royal Copenhagen er en dansk klassiker, når det kommer til stel, som stort set alle danskere kender til. Der er tale om stel, der flittigt bliver taget frem i de danske hjem, når der kommer gæster, eller når der er en særlig anledning, men mange bruger efterhånden også det fine Royal Copenhagen stel til hverdagsbrug.

Køb for eksempel en Royal Copenhagen tallerken eller et Royal Copenhagen krus til samlingen, eller giv det som en gave til en du holder af. En flot kande, kop eller skål fra Royal Copenhagen er en gave, som mange danskere vil sætte pris på.

Alt fra Royal Copenhagen krus til en Royal Copenhagen tallerken

Royal Copenhagen blev grundlagt i 1775 og er en af verdens ældste virksomheder. I mere end 240 år har de fremstillet produkter med den dybeste respekt for ikke alene traditioner, men også for det ypperligste håndværk.

Vi forhandler mange Royal Copenhagen produkter, herunder blandt andet Royal Copenhagen Blå Mega Riflet, Royal Copenhagen Sort Mega Riflet, Royal Copenhagen Blå Elements, Royal Copenhagen Hvid Riflet, Royal Copenhagen Stjerneriflet julestel, Royal Copenhagen Sort Riflet, Royal Copenhagen Blå Riflet, Royal Copenhagen Stjernetegn, Royal Copenhagen Påskeæg og Royal Copenhagen Contrast krus.

Se vores gode tilbud nedenfor og køb en Royal Copenhagen tallerken, et Royal Copenhagen krus eller noget helt tredje til en attraktiv pris. Kontakt os på e-mail info@isenkrammeren.dk hvis du har nogle spørgsmål eller brug for hjælp. Vi leverer til hele Danmark.

Underkategorier

 • Blomst
  Royal Copenhagen Blomst er et utrolig smuk stel. Isenkrammeren.dk forhandler Blomst - hvor hver kop eller tallerken er unikt, da det er håndmalet. Forkæl dig selv eller giv det i gave.
 • Musselmalet Halvblonde
  Musselmalet Halvblonde er indrammet af sin delikate halve blondekant, der fungerer som baggrund for det håndmalede mussel-mønster og de charmerende snegleskaller på lågene. En alsidig klassiker. Der skal 1.197 penselstrøg til – hverken mere eller mindre – at male en Musselmalet Halvblonde spisetallerken. Omhyggeligt håndværk og overdådig kunst har altid gået hånd i hånd.
 • Juleserie
  Royal Copenhagen samleartikler er en historisk og højt elsket tradition. Hvert års motiv er en fortælling om dansk kulturhistorie, og som små tidslommer har de karakteristiske, blå samleartikler og de elskelige julemands- og juletræsfigurer, prydet utallige hjem i generationer.
 • Hvid Halvblonde
  Royal Copenhagen Hvid Halvblonde. Det riflede design havde fået tildelt en elegant halvblonde langs kanten for at give stellet et romantisk udtryk. Dekorativt, men simpelt. Hver eneste steldel er glaseret i hånden. Sødt og yndefuldt.
 • Stjerne Riflet Jul
  Blandt julens smukke traditioner hører julestellet fra Royal Copenhagen. På tallerkener, skåle og kopper snor granguirlanderne sig højtideligt, dekoreret med elegante silkesløjfer og det fineste pynt. Stjerne Riflet Jul skaber stemning og gør julen til noget helt særligt – generation efter generation. Hver eneste steldel er et smukt stykke julepynt i sig selv, og når bordet står dækket og lysene er tændt, så bliver det helt sikkert jul igen.
 • Musselmalet Riflet
  Musselmalet Riflet er Royal Copenhagens første stel. Isenkrammeren.dk forhandler Musselmalet Riflet - som stadig produceres som det oprindelig gjorde i begyndelsen - alt er omhyggeligt bemalet i hånden.
 • Flora
  Flora bærer på smukkeste vis arven fra Flora Danicas historiske blomstermotiver med sig ind i fremtiden. Isenkrammeren.dk forhandler Flora - hvor hver enkelt steldel er prydet af en smuk blomst. Designet af Anja Kragh Vang i 2012.
 • Blå Elements
  Blå Elements fra Royal Copenhagens får de velkendte blomstermotiver lov til at vokse frit. Fortællingen findes i stellets detaljer med riflerne fra Musselmalet Riflet, kanten fra Musselmalet Halvblonde og den takkede yderkant fra det legendariske Flora Danica. Designet af Louise Campbell i 2011.
 • Prinsesse
  Royal Copenhagen Prinsesse er feminint, med en håndmalet blondekant der indrammer de klassiske former. Stellet blev oprindeligt skabt som et testel, men i 1978 blev det tydeligt, at det underspillede udtryk og de blå blonder kunne danne rammerne om mere end te-tid, og Prinsesse voksede sig til et fuldt middagsstel.
 • Sort Mega Riflet
  Royal Copenhagen Sort Mega Riflet er et mesterligt udtryk for, i hvor vid udstrækning en klassiker kan fortolkes uden at miste sin essens. Isenkrammeren.dk forhandler det sofistikerede Sort Mega der har et skarpt og moderne udtryk. Designet af Karen Kjældgård-Larsen i 2006.
 • Påskeserie
  Royal Copenhagen blomstermotiver byder foråret velkommen med blomsterhaver og forstørrende blomsterblade, der smukt draperer sig over de ovale overflader. Isenkrammeren.dk forhandler Royal Copenhagen Påskeæg.
 • Hvid Riflet
  Royal Copenhagen Hvid Riflet kom til verden som formen på det velkendte Musselmalet Riflet. I dag kan de smukke rifler nydes i deres reneste form på Hvid Riflet. Hvid Riflet blev skabt i 1775. Hos Isenkrammeren.dk finder du et stort udvalg af Hvid Riflet.
 • Blå Mega Riflet
  Royal Copenhagen Blå Mega Riflet er trods sin åbenlyse modernitet solidt forankret i Royal Copenhagens arv. På Blå Mega Riflet er det velkendte blomstermønster fra Musselmalet Riflet fortolket på nye og overraskende måder og på den mest charmerende vis forstørret i hvert stykke porcelæns unikke, håndmalede mønster. Designet af Karen Kjældgård-Larsen i 2000.
 • Hvid Elements
  Royal Copenhagen Hvid Elements har de oprindelige rifler fra Musselmalet Riflet, kanten fra Musselmalet Halvblonde og den takkede yderkant fra det legendariske Flora Danica bringer Hvid Elements en helt ny dimension til hvide middagsstel. Designet af Louise Campbell i 2008. Hos Isenkrammeren.dk fører vi mange dele af Hvid Elements.
 • Riflet Signatur
  Royal Copenhagen Riflet Signatur bærer den royale krone og de tre karakteristiske bølgelinjer på sin oversiden bare forstørret og er med til at fortæller historien om Royal Copenhagens arv på forsiden af hvert stykke porcelæn. Blev skabt i 2007. Isenkrammeren.dk fører et lille udvalg af Riflet Signatur.
 • Riflet Contrast krus
  Riflet Contrast krus blev designet i 2007 af H.C. Gjedde. Siden Musselmalet Riflet så dagens lys, har rifler været et karakteristisk udtryk i Royal Copenhagens porcelæn. I Riflet Contrast mødes den klassiske fortid og den moderne nutid i en regnbue af farver.
 • Mega Rose
  Mega Rose er designet som en hyldest af - og en tilføjelse til Blå Mega Riflet. Det er resultatet af to kreative kunsthåndværk, forenet i et fælles designsprog og et enestående nyt udtryk. På Mega Rose, designet af Karen Kjældgård-Larsen og Mette Hannemann, mødes de klassiske håndmalede motiver fra Blå Mega Riflet af bløde blomstersilhuetter sprøjtemalet i hånden.
 • Blue Line
  Som du jo nok ved, er der på undersiden af hvert stykke porcelæn fra Royal Copenhagen gemt et historisk mærke bestående af porcelænsfabrikkens navn, kongekronen, blåmalerens signatur og de tre ikoniske blå bølger. På Blueline serien er dette historiske mærke flyttet fra undersiden og frem på forsiden af porcelænet, således at det nu fremstår som det helt centrale element på stellet.Blueline er håndmalet, hvilket betyder at håndmalerne skal være meget forsigtige, når du maler på porcelænet. Det handler om at finde roligheden og rytmen. Når penslen forsigtigt rammer porcelænet, begynder den blå maling at tage form. Blåmalerens hånd skal være helt rolig, for at stregen bliver ensformig, og penslen skal løftes fra porcelænet præcis i det sekund, hvor linjens afslutning møder sin begyndelse.Det velkendte riflede design, der går igen på flere af Royal Copenhagens serier, er også et fremtrædende element hos Blueline. Det skaber et meget enkelt aftryk, der afsluttes af den blå kant. Den rolige, riflede baggrund brydes af det velkendte logo.
 • History Mix

Varer sidevis

Varer sidevis