Hurtig levering
Gratis indpakning
Gratis fragt ved køb over 300 kr kun GLS
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 42 40 64 23

Send os en e-mail
Information
Der er 442 varer.

Royal Copenhagen krus, tallerkener og øvrigt stel

Royal Copenhagen er en dansk klassiker, når det kommer til stel, som stort set alle danskere kender til. Der er tale om stel, der flittigt bliver taget frem i de danske hjem, når der kommer gæster, eller når der er en særlig anledning, men mange bruger efterhånden også det fine Royal Copenhagen stel til hverdagsbrug.

Køb for eksempel en Royal Copenhagen tallerken eller et Royal Copenhagen krus til samlingen, eller giv det som en gave til en du holder af. En flot kande, kop eller skål fra Royal Copenhagen er en gave, som mange danskere vil sætte pris på.

Alt fra Royal Copenhagen krus til en Royal Copenhagen tallerken

Royal Copenhagen blev grundlagt i 1775 og er en af verdens ældste virksomheder. I mere end 240 år har de fremstillet produkter med den dybeste respekt for ikke alene traditioner, men også for det ypperligste håndværk.

Vi forhandler mange Royal Copenhagen produkter, herunder blandt andet Royal Copenhagen Blå Mega Riflet, Royal Copenhagen Sort Mega Riflet, Royal Copenhagen Blå Elements, Royal Copenhagen Hvid Riflet, Royal Copenhagen Stjerneriflet julestel, Royal Copenhagen Sort Riflet, Royal Copenhagen Blå Riflet, Royal Copenhagen Stjernetegn, Royal Copenhagen Påskeæg og Royal Copenhagen Contrast krus.

Se vores gode tilbud nedenfor og køb en Royal Copenhagen tallerken, et Royal Copenhagen krus eller noget helt tredje til en attraktiv pris. Kontakt os på e-mail info@isenkrammeren.dk hvis du har nogle spørgsmål eller brug for hjælp. Vi leverer til hele Danmark.

Underkategorier

 • Blomst
  Royal Copenhagen Blomst er et utrolig smuk stel. Hver kop eller tallerken er unikt, da det er håndmalet. Forkæl dig selv eller giv det i gave.
 • Musselmalet Halvblonde
  Musselmalet Halvblonde er indrammet af sin delikate halve blondekant, der fungerer som baggrund for det håndmalede mussel-mønster og de charmerende snegleskaller på lågene. En alsidig klassiker. Der skal 1.197 penselstrøg til – hverken mere eller mindre – at male en Musselmalet Halvblonde spisetallerken. Omhyggeligt håndværk og overdådig kunst har altid gået hånd i hånd.
 • Juleserie
  Royal Copenhagen samleartikler er en historisk og højt elsket tradition. Hvert års motiv er en fortælling om dansk kulturhistorie, og som små tidslommer har de karakteristiske, blå samleartikler og de elskelige julemands- og juletræsfigurer, prydet utallige hjem i generationer.
 • Hvid Riflet Halvblonde
  Slutningen af det 19. århundrede var en periode med udvikling og vækst generelt, hvad angår Royal Copenhagens porcelæn. På det tidspunkt redesignede den kunstneriske direktør det Musselmalede mønster og introducerede flere nye tiltag, herunder Hvid Halvblonde. Det Riflede design havde fået tildelt en elegant halvblonde langs kanten for at give stellet et romantisk udtryk. Dekorativt, men simpelt. Hver eneste steldel er glaseret i hånden. Sødt og yndefuldt.
 • Stjerne Riflet Jul
  Blandt julens smukke traditioner hører julestellet fra Royal Copenhagen. På tallerkener, skåle og kopper snor granguirlanderne sig højtideligt, dekoreret med elegante silkesløjfer og det fineste pynt. Stjerne Riflet Jul skaber stemning og gør julen til noget helt særligt – generation efter generation. Hver eneste steldel er et smukt stykke julepynt i sig selv, og når bordet står dækket og lysene er tændt, så bliver det helt sikkert jul igen.

Varer sidevis

Varer sidevis