Hurtig levering
Gratis indpakning
Gratis fragt ved køb over 300 kr kun GLS
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 42 40 64 23

Send os en e-mail
Information
Der er 201 varer.

Klarborgnisser, trip trap nisser og årsnissepar

Hos Isenkrammeren.dk har vi etableret en online webshop med Klarborgnisser. På de øvrige sider har vi meget andet isenkram, el-artikler og køkkenudstyr. Vi har et større udvalg af Klarborgnisser, der er det nye navn for de kendte og velkendte Trip Trap Nisser. 

Årsnissepar er de mest populære Klarborgnisser

Det meste populære Klarborgnisser er deres Årsnissepar, som skifter fra år til år. Olivia & Bastian er Årsnissepar for 2016. Bastian er den friske og sjove, som gerne vil hjælpe til, men er en krudtugle, og derfor går det ofte helt galt. Olivia elsker julen,

I dag findes der over 300 forskellige slags Klarborgnisser designet af Etly Klarborg. Nøgleordene for nisserne er hygge, kærlighed, respekt, leg og fantasi. Og du kan finde de sjoveste og hyggeligste Klarborgnisser her i webshoppen.

Du kan bestille dine Klarborgnisser, herunder årsnissepar, her i webshoppen, og hvis du er heldig kan du også finde nogle gamle Trip Trap Nisser. Du kan ringe til os på telefon 42 40 64 23, hvis du har spørgsmål, men du kan også skrive til os på info@isenkrammeren.dk. Vi svarer din e-mail så hurtigt, som vi kan.

Underkategorier

  • Trip Trap Nisser
    "Gamle" æsker med Trip Trap Nisser - bl.a. Trip Trap Nisser og Trip Trap Julestager

Varer sidevis

Varer sidevis