Hurtig levering
Gratis indpakning
Gratis fragt ved køb over 300 kr kun GLS
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 42 40 64 23

Send os en e-mail
Information

Om Isenkrammeren.dk

Borup Isenkram har eksisteret siden 1929. Stig Larsen startede hos Borup Isenkram i 1990 og overtog forretningen i 2001.
 
Vi har et meget stort udvalg i forretningen, og det er ikke muligt at have det hele i vores webshop, så du er altid mere end velkommen til at kontakte os på info@isenkrammeren.dk hvis den vare du søger, ikke er her på siden, så vil vi prøve at hjælpe dig.
 
Vi bestræber os på at sende dine varer indenfor 3 hverdage (week-end og helligdage undtaget), men tager forbehold for udsolgte vare. Såfremt en vare er udsolgt, vil du modtage en mail fra os. Vi trækker ikke pengene, før vi sender varen afsted til dig.
 

Fysisk forretning

Du er også meget velkommen til at komme og besøge vores butik på Hovedgaden 18, 4140 Borup, her har vi til dagligt ansat nogle dygtige piger i forretningen, som gør alt, hvad de kan for at give vores kunder en professionel og personlig betjening.
 
E-mærke certificeret

Isenkrammeren.dk er e-mærke-certificeret, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling, når du handler hos os.

Indpakning

Vi pakker gerne dine pakker fint ind, hvis du ønsker det. Har du brug for at sende gaver til familie, venner, bekendte, kæreste, kone, mand eller børn, kan vi sende det direkte til dem. Vi skriver også gerne et kort og vedlægger. Vi sender selvfølgelig også til udlandet, Færøerne og Grønland, kontakt os venligst angående fragt hertil.
 

Firmagaver

Vi hjælper også gerne med personalegaver, firmagaver, julegaver, eller lignende, og du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud enten på vores mail info@isenkrammeren.dk eller 42 40 64 23.
 
Vi glæder os til at handle med dig.