Hurtig levering
Gratis indpakning
Gratis fragt ved køb over 450 kr kun GLS
Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Check out

Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 42 40 64 23

Send os en e-mail
Information

Om Isenkrammeren.dk

Isenkrammeren.dk har eksisteret siden 2010, vi har et bredt udvalg indenfor isenkram, køkkenudstyr og elartikler.
 
Hos Isenkrammeren.dk bestræber vi os på at sende dine varer indenfor 3 hverdage (week-end og helligdage undtaget), men tager forbehold for udsolgte vare. Såfremt en vare er udsolgt, vil du modtage en mail fra os. Vi trækker ikke pengene, før vi sender varen afsted til dig. Vi tager forbehold for trykfejl.
 

Fysisk forretning

Du er også meget velkommen til at komme og besøge vores butik på Hovedgaden 18, 4140 Borup, her har vi til dagligt ansat nogle dygtige medarbejdere i forretningen, som gør alt, hvad de kan for at give vores kunder en professionel og personlig betjening.
 
E-mærke certificeret

Isenkrammeren.dk er e-mærke-certificeret, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling, når du handler hos os.

Indpakning

Vi pakker gerne dine pakker fint ind, hvis du ønsker det. Har du brug for at sende gaver til familie, venner, bekendte, kæreste, kone, mand eller børn, kan vi sende det direkte til dem. Vi skriver også gerne et kort og vedlægger, du skal blot vælge at købe et anledningskort sammen med dine varer. Vi sender selvfølgelig også til udlandet, Færøerne og Grønland, kontakt os venligst angående fragt hertil.
 

Firmagaver

Isenkrammeren.dk hjælper også gerne med personalegaver, firmagaver, julegaver, eller lignende, og du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud enten på vores mail info@isenkrammeren.dk eller 42 40 64 23.
 
Isenkrammeren.dk glæder os til at handle med dig.